Avatar

Hannes-Lyytiltä

• Totalt antal aktiviteter 61
  • Senaste aktivitet
  • Medlem sedan
  • Följer 0 användare
  • Följs av 0 användare
  • Röster 1
  • Prenumerationer 58

Aktivitetsöversikt

Senaste aktivitet för Hannes-Lyytiltä
  • Avatar

Hannes, Lyytiltä skapade en artikel

Pardot-integration

Funktionen är inkluderad i följande licenspaket: Professional, Enterprise     Med Pardot-integrationen överför du Lyyti-deltagare som prospekt i Pardot. Fielderna i Pardot motsvarar Lyytis standard...

• Avatar

Hannes, Lyytiltä skapade en artikel

Hubspot-integration

Funktionen är inkluderad i följande licenspaket: Professional, Enterprise   Denna artikel redogör för hur integrationen mellan Lyyti och HubSpot fungerar samt hur den aktiveras.    Den här artikel...